Despre noi

Agenţia de turism îşi desfăşoară activitatea în sediul din Bulevardul Mamaia, nr 328A, Constanţa. Amplasarea favorabilă a sediului, la întrarea în stațiunea Mamaia, lângă stația de pornire a telegondolei, cu o bună vizibilitate, cu o circulatie pietonală intensă, iar posibilităţile de parcare şi accesul reprezintă unul din avantajele agenţiei noastre.

Călătoria dumneavoastră trebuie să fie una sigură, eficientă şi comodă. Echipa World Tours s-a gândit la acest lucru, iar misiunea noastră este de a crea o vacanţă de neuitat. Deoarece timpul are un rol esenţial în viaţa fiecăruia, echipa World Tours acceptă rezervări şi modificări de ultim moment, încercând totodată să ofere clienţilor noştrii, soluţia optimă în timpul cel mai scurt. Echipa World Tours doreşte să asigure clienţilor o ofertă bine structurată, care să acopere totodată toate gusturi şi preferinţele.

Produsele World Tours satisfac cerinţele mai multor tipuri de turişti: de la produsele culturale destinate unui segment de piaţă mai matur, la produsele tip "party" speciale pentru tineri. Site-ul agenţiei: www.worldtours.ro, oferă clienţilor toate informaţiile de care au nevoie, prezentându-le o mulţime de detalii (texte şi fotografii) despre vacanţă şi totodată le oferă posibilitatea de a face rezervări on-line. Beneficiind de aportul unui colectiv tânăr, dinamic, cu experienţă în domeniul turismului, agenţia s-a impus în scurt timp ca un partener de încredere atât pentru clienţii săi, cât şi pentru firmele de turism.

În dorinţa de a oferi clienţilor şi colaboratorilor noştri, servicii de cea mai bună calitate şi echilibrate din punct de vedere al bugetului, am realizat un parteneriat foarte bun cu propriu, vile, restaurante, transportatori şi agenţii de turism, atât din ţară, cât şi din străinătate, astfel încât putem organiza cu succes orice acţiune sau excursie al căror program este stabilit de clienţii noştri.

google-site-verification=li7cszesvZRgH_vjTNzq6xRg1F0LQk19Eq8rnSYiNwE